Ett hem att trivas i

Trygghet för dig som köper en nyproducerad bostad

Här vill vi ge dig som köpare en kortfattad information om vilka fördelar det finns med att köpa en nyproducerad bostad, hur köpprocessen ser ut och framförallt vilka trygghetsaspekter som finns.

Några fördelar med att köpa en nyproducerad bostad

Fast pris

Köp din bostad till ett fast pris utan budgivning. Ett enklare sätt att få koll på vilka bostäder som passar din plånbok och situation redan från början.

Tillval

Här finns bra material och god kvalité redan i grundstandarden. Men du har även möjlighet att påverka utrustningen i ditt framtida boende och anpassa färg och form efter vad som passar just dig bäst.

Nytt & Garantier

Flytta in, ta bort plasten och njut av att vara den första som använder all utrustning. Inget dolt slitage, maskiner som går sönder på grund av ålder eller något du ”borde ha sett” på visningen. Nytt, fräscht och med garantier!

Lägre energiförbrukning

Energiförbrukningen är genomgående betydligt lägre än i äldre bostäder. Mindre kostnader ger mer pengar kvar i fickan.

Slipp renovering

Lägg mindre tid och pengar på att rusta och underhålla ditt boende. Mindre oro och mer tid över till annat!

Gott om tid för förberedelse

Att köpa nyproduktion innebär ofta en köpprocess med betydligt längre tidsramar än ett köp på andrahandsmarknaden. Ibland vill man så klart tillträda sitt boende snabbt men för dig som har tid så finns många fördelar att utnyttja. Planera alla detaljer inför din flytt, fundera på vilka tillval och inredning du föredrar och inte minst – ha gott om tid på dig att förbereda och genomföra en eventuell försäljning av en nuvarande bostad. Bäst förberedd, bäst betalt.

Bo bekvämt och välplanerat

Nybyggda bostäder har en planlösning som är anpassad till en modern livsstil och de funktioner som vi många gånger ser som givna i dagsläget.

Välj mellan olika lägen

Om du är ute i god tid så finns många lägen att välja mellan, såväl antal rum som storlek och läge i huset.

Sammanfattningsvis så köper du en, i princip, underhållsfri bostad med lägre driftkostnader och modern planering där allt är nytt och oanvänt till ett fast pris och med gott om tid att förbereda dig inför den kommande flytten. Vi tror att ju mer förberedd du är, desto bättre affärer gör du.

KITCHEN_2560

Säljkontakt

Fastighetsbyrån

Gustav Björkman
[email protected]
070-840 00 31

Peter Thunell
[email protected]
073-474 74 33

Teknisk kontakt

Prenova Bygg & Projektutveckling

Urban Öhman
[email protected]
070-537 70 56