Kv. Dalkarlen - Ett hem att trivas i

Om Kv. Dalkarlen - Etapp I

I Kv. Dalkarlen byggs ett unikt område för Sandviken. Detta är ett kvarter med både bostadsrätter och friköpta radhus. Kvarteret genomsyras av närhet, gemenskap och hållbarhet. Närhet till centrum samtidigt som det finns en egen men ändå gemensam oas i och med den stora gröna innergården och inglasade balkonger som ger plats för både samvaro och avskildhet.

Boendeformerna är väl planerade med flera typer av attraktiva planlösningar. Husen är klimatsmarta med en låg energiförbrukning och radhusen har gröna tak.

Det kommer för bostadsrätterna att finnas 29 st parkeringsplatser med motorvärmaruttag varav 11 st har carport. Det kommer även att finnas parkeringsplatser för cyklar. Varje radhus har en egen carport i anslutning till respektive entré.

Inglasat och vattenburen golvvärme som standard

Den svenska sommarens nyckfullhet har hjälpt oss tagit beslutet att samtliga lägenheter med balkong ska ha dessa inglasade som standard. Detta kommer ge de boende ett extra rum och en fantastisk sällskapsyta för sena kvällar och tidiga morgnar långt in på hösten.

Alla lägenheter och radhus kommer som standard i samtliga rum att ha vattenburen golvvärme. Detta ger ett behagligt inomhusklimat och varma härliga golv utan golvdrag.

200 meter till mataffär

Bostäderna får ett mycket attraktivt läge vid kanalen, ett stenkast från centrum med sina restauranger, affärer och folkliv. Badhuset ligger precis bredvid, liksom stadsparken och hälsans stig med sina härliga promenadstråk i skogen. Det är många som letar bostad på markplan eller med hiss, vilket våra lägenheter kommer att erbjuda.

Kvarteret Dalkarlen i media

2 feb 2019: SVT nyheter berättar om första spadtaget

Fakta i siffror

Bostadsrätter

Antal: 32 st
Varav treor: 22 st
Varav tvåor: 10 st
Antal parkeringar: 29 st
Varav carport: 11 st
Tvättstuga: 1 st
Soprum med källsortering: 1 st i fristående byggnad
Beräknad säljstart: februari 2018
Beräknad inflytt: kvartal 2 2020

Friköpta radhus

Antal parkeringar: 1 carport till vardera radhus
Beräknad säljstart: februari 2018
Beräknad inflytt: kvartal 2, 2020

Säljkontakt

Fastighetsbyrån

Gustav Björkman
[email protected]
070-840 00 31

Lena Rolander
[email protected]
070-261 37 50

Alina Zinkevitch
[email protected]
072-402 37 60

Teknisk kontakt

Prenova Bygg & Projektutveckling

Urban Öhman
[email protected]
070-537 70 56